27 apr. 2013

Eerste ervaringen met Bliss.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen op mijn Facebook tijdlijn heb ik als één van de eersten een Bliss spinnewiel ontvangen van Woolmakers.com 
 
 
                                                                                              
 

Het is de bedoeling om dit spinnewiel te promoten op markten etc. waar wij regelmatig door het jaar heen naar toe gaan.

Het was écht een verrassing dat ik uitgekozen ben om dit nieuwe merk bekend te mogen maken.

Het spinnewiel is natuurlijk éérst hier thuis uitgeprobeerd en ik moet zeggen, het is een fantastisch spinnewiel! De look is modern, héél eenvoudig in elkaar te zetten met zelfs het gereedschap erbij wat je nodig hebt om de Bliss in elkaar te kunnen zetten.

De Bliss is voorzien van 4 ratio's, 3 spoelen en een scotch tension rem en zo'n rem werkt heel fijn! en ook nog een ingebouwd twijnrek.

Door de markt van afgelopen weekend én een drukke werkweek van de internetwinkel die ik heb waar ik handgeverfde wol en nog véél meer verkoop heb ik door de drukte nu pas even gelegenheid gevonden om een verslag te schrijven van de Bliss. Afgelopen weekend ging natúúrlijk de Bliss óók mee in de bus, wat een leuke positieve reacties kregen we daar zoals:  Oh kijk nou dat is een leuk spinnewiel, wat een moderne vormgeving! mag ik eens proberen hoe die spint? Dat is natuurlijk heel leuk om te horen. Zelf spin ik al zo'n 25 jaar en heb al verschillende spinnewielen gekocht en weer verkocht en ik moet zeggen, de Bliss is zo'n wiel wat je eigenlijk nooit meer weg zult doen, hij is "eenvoudig" maar héél functioneel, maar óók nog eens leuk om naar te kijken wanneer hij uit staat te rusten in een hoekje van de woonkamer. De Bliss heeft 4 ratio's en dat maakt hem heel functioneel.

Kortom, ik ben er blij mee en ga mijn best doen om de Bliss overal waar we heen gaan mee te nemen en te showen.
 
 

Geen opmerkingen: